مرکز آموزش های تخصصی و هوشمند فنی و حرفه ای بورسان پیش فاکتور اطلاعات دوره
کد دوره 10,03,2
نام دوره مدیر برنامه ريز جشن ها و تشريفات
توضیحات

 

Feast & Banquet planner

 

دوره آموزشی 

مدیر برنامه ریز جشن ها و تشریفات

 

10.03.2

کد دوره 


خدمات اجتماعی و اداری


دپارتمان


خدمات


بخش 


آموزش غیرحضوری و آنلاین (آموزش مجازی)

تحت LMS و درس به درس با محتوای چند رسانه ای


 

روش آموزش


13 جلسه آنلاین


تعداد جلسات آموزشی


170,000 تومان


هزینه دوره آموزشی


141 صفحه


جزوه آموزشی


مقاله محور


نحوه ارزیابی پایان دوره

استاد مهدی غلامی

مدرس دوره

 

 


مجوزهای موسسه    بورسان در یک نگاه    دلایل انتخاب بورسان    راهنمای تصویری    سوالات متداول    معرفی گواهینامه / نحوه استعلام گواهینامه  


 

با انتخاب این دوره امکانات متنوع آموزشی در اختیار شما قرار میگیرد

برای دیدن امکانات آموزشی این دوره بر روی تصویر زیر کلیک کنید 


 

دوره آموزشی

مدیر برنامه ریز جشن ها و تشریفات

 

مدیر برنامه ريز جشنها و تشريفات شغلي از حوزه هتلداري است كه داراي شايستگي هاي ارتباط كلامي، اصول اوليه و مفاهيم تشريفات، قوانين و مقررات تاًسيس دفاتر تشريفات و تالارهاي پذيرايي، هزينه يابي و مديريت مالي در جشنها وبرنامه ريزي و اجراي مراسم است كه با استانداردهاي مختلف پذیرایی در سطح بین الملل اجرا خواهد شد.

 

در دوره آموزشی مدیر برنامه ریز جشن ها و تشریفات , شما اصول و قواعدی از ارتباطات و تکنیک هایی برای برگزاری جشن ها را فرا خواهید گرفت که در کلاس بین الملل بکار گرفته میشود .همچنین سعی شده اهمیت قوانین و بکارگیری رسوم اجتماعی و بومی در برگزاری تشریفات نشان داده شود.

 

 

برای اطلاعات بیشتر جهت درخواست گواهینامه معتبر بین المللی به صفحه معرفی گواهینامه ها مراجعه نمایید.

 


 

 

 

بعد از مطالعه دوره آموزشی مدیر برنامه ریز جشن ها و تشریفات , شما نگاه حرفه ای تری به این شغل خواهید داشت و همینطور با داشتن گواهینامه معتبر بین المللی این دوره که بعد از پایان دوره آموزشی دریافت خواهید کرد مراجعه کنندگان شما در خواهند یافت که نگاه شما به این شغل علمی و حرفه ای تر می باشد و این یک امتیاز برجسته برای شما خواهد بود.

 

در دوره آموزشی مدیر برنامه ريز جشن ها و تشريفات یاد خواهید گرفت :

 

فصل اول: تشریفات چیست ؟


اصول طلايي تشريفات   - اصول کلی تشریفات   - معیارهای رفتاری   - تشریفــات و ارتباطــات   - روابط عمومـی و تشریفــات   - ارتباطات غیرکلامی 


فضــا و مجـــاورت   - ارتباط غیر کلامی چیست؟ - انواع ارتباطات انسانی: کلامی و غیر کلامی  - نشانه ها یا راهنمایی های بیانی 


اطلاعات در راهنماهای بیانی  - بلندی یا شدت صدا - دانگ یا گام - کیفیت صدا

 

 



فصل دوم: فرایند تشریفات  


نکاتی که در مرحله استقبال دارای اهمیت است  


مراحل زمان برگزاری مراسم - مزایا و دستاوردهای برنامه‌ریزی   - الزامات برنامه‌ریزی  


اقدامات مرحله برنامه‌ریزی   - اصول رفتاري  

الف- چگونگي وضع ظاهري   - ب- چگونگي رفتار در معابر عمومي  - پ- نحوه معرفی و آشنایی  - ت- مهارت هاي رفتاري  


اصول معمول در برگزاري ميهماني‌ها

الف- انتخاب مناسبت براي برگزاري ميهماني  - ب- تهيه فهرست ميهمانان  پ- انتخاب نوع پذيرايي  ت- انتخاب محل مناسب براي پذيرايي 

ث- تهيه كارت دعوت   ج- تنظيم فهرست غذا چ- چگونگي پذيرش، استقبال و هدايت ميهمانان  ح- نحوه خداحافظي و بدرقه ميهمانان 

 

 



فصل سوم:  تقسيم بندي ميهماني‌ها


الف- ميهماني هاي روز  ب- ميهماني بعدازظهر و شب  

1- ميهماني چاي   2- ميهماني هفتگي يا ماهيانه  3- ميهماني شام 4- برزاري ميهماني شام رسمي به صورت بوفه 


انواع پذيرايي ها

الف- پذيرايي به طريق بوفه ايستاده‌     پذيرايي به طريق نشسته    نحوه چيدن وسايل روي ميز     پذيرايي به صورت تركيبي از بوفه و نشسته 

 

 



فصل چهارم: اصول معمول جهت شركت در ميهماني‌ها

الف: پاسخ به دعوت نامه‌ها   ب: معرفي خود به ميزبان و آشنایی با ساير ميهمانان     پ: خداحافظي از ميزبان     ت: لباس مناسب  


الف: آداب تماس تلفنی    ب: آداب دست دادن    پ: كارت ويزيت  


در  ارتباطات ديپلماتيك تشریفات   ت: رعايت تقدم بانوان     ث: چگونگي نصب عكس مقامات رسمي و قواعد حاكم بر آن 


آداب استفاده از اتومبيل در تشريفات   - مبادله هديه 

 



فصل پنجم: شرایط احداث تالار 


چگونه می توان مجوز احداث تالار پذیرایی را از اتحادیه گرفت ؟


نمونه فرم قرارداد مجالس جشن     بند های قرارداد به شرح ذیل میباشد


مبلغ لازم برای سرمایه گذاری در این کار چگونه برآورد می‌شود ؟


این سرمایه در چه بخش‌هایی هزینه می‌شود ؟


بحث مدیریت تبلیغات در کار تالار پذیرایی چگونه است ؟


نسبت هزینه‌ها و درآمدها چگونه است ؟ - سود این کار چقدر برآورد می‌شود ؟


نیرو‌های انسانی در تالار پذیرایی چگونه به کار گرفته می‌شود ؟


مراحل گرفتن مجوز تالار پذیرایی چگونه است ؟


آیا می شود بدون پول سرمایه گذاری کنیم و وارد این کار شویم ؟

 

 



فصل ششم: تکنیک هایی برای برنامه ریزی جشن عروسی 

اقدامات جشن عروسی 

 



 

 

بخش کوچکی از محتوای آموزشی دوره مدیر برنامه ریز جشن ها و تشریفات در زیر میتوانید مشاهده نمایید

 

 

 

 


 

برچسب ها :  آموزش تالار داری,مدرک معتبر تالار عروسی داری,آموزش سفره عقد,آموزش تزینات تالار عروسی و جشن,مدیریت ارتباطات در برگزاری عروسی,آموزش برگزاری عروسی حرفه ای,

 

 

 

 

 

اگر هنوز صفحه شخصی خود را ایجاد نکرده اید از این قسمت ثبت نام بفرمایید

و با دریافت آموزش های تخصصی توانایی های شغلی و درآمدی خود را هر چه زودتر ارتقا دهید

 

 

 

 

مدت زمان دوره ۶۰ روز
هزینه دوره ۱,۷۰۰,۰۰۰ ریال
هزینه آزمون مجدد ۰ ريال
تعداد آزمون رایگان ۲ بار
هزینه تمدید دوره ۲۰۰,۰۰۰ ريال
تعداد آزمون مجاز ۶ بار
پیش نیازهای دوره
تعداد کل:1
مجموع پرداختی:۱,۷۰۰,۰۰۰

پرینت فاکتور